Діжки для соління та квашення

Знайдено: 1 - 12 серед 12 товарів

Перед першим використанням діжок для соління і квашення необхідно провести "вимочування". Що це таке і як правильно це зробити: Необхідному діжку залити чистою водою і дати виробу насититися водою, через 2-3 дня воду злити. Повторювати процедуру зі зміною води необхідно до зникнення її потемніння, а також до усунення можливого протікання. Саме "вимочування" може тривати до 20 днів, це нормально. Після завершення процесу "вимочування" виріб потрібно промити розчином харчової соди, заливши його на половину обсягу і прополоскати, з розрахунку 20 гр. соди на 1 л. води, з наступним промиванням чистою водою. В нашому каталозі ви можете зробити замовлення діжок для соління та квашення по телефону або через форму замовлення на сайті.